

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (Ν.3869/2010)
Τα γραφεία μας με την παράσταση του Σωκράτη Βρυσόπουλου πέτυχαντην έκδοση της υπ΄ αριθμ. 1842/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, με την οποία διέγραψε τραπεζικές οφειλές σε 4 πιστωτικά ιδρύματα ύψους συνολικά 118.875,75 απο 166.434,15 ευρώ, συνταξιούχου με τη προστασία της πρώτης κατοικίας του και μηνιαία δόση αρχικώς 100 ευρώ και εν συνεχεία 173 ευρώ για 20 έτη.

Σε επεξεργασία νομοσχέδιο για την ανάπτυξη των startups
Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το Corallia, τον πρώτο φορέα ανάπτυξης συνεργατικών σχηματισμών (clusters) που ιδρύθηκε στη χώρα μας.
Οι ιδρυτές του Corallia ενημέρωσαν τον Υπουργό για τις δράσεις του φορέα, τονίζοντας ότι από την ίδρυσή του το 2005 έως σήμερα, έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία, ενισχύοντας clusters σε μια σειρά από καινοτόμους τομείς, όπως η νανοτεχνολογία, οι διαστημικές τεχνολογίες και ο σχηματισμός ψυχα